Blue jeans

Working out

training

Jeg er – efter en temmelig lang pause – endelig kommet i gang med at træne. Jeg har været i gang i en lille måned (ok, lidt over tre uger) og jeg kan både se og – endnu bedre – mærke en kæmpe forskel! Jeg løfter fx. mere end da jeg startede og jeg er ikke længere ved at dø halvvejs inde i timen.. Ret fedt og ret motiverrende for at fortsætte den gode stil.

MEN – min trænings-garderobe, hvis man kan kalde det det, bærer præg af, at jeg aldrig før har trænet så meget (ahem). Jeg har fx. lige pludselig brug for begge mine trænings bh’er, fordi der altid er en til vask.. Og faktisk kunne jeg godt bruge en til.. Og så mangler jeg rimelig akut træningstoppe (og strømper, men det er altså kedeligt). På sigt kunne jeg også godt tænke mig nogle kortere tights end de ankellange jeg har nu, som jeg folder op hver gang, så jeg ikke dør af varme. Og når det bliver lidt varmere, bliver det nok også nødvendigt med nogle helt korte shorts, da Fitness World arbejder med udluftning i stedet for aircondition – altså varmt vejr = varm luft..

Så nu ville jeg høre om nogle af jer derude har lidt erfaring her? Det skal være til at betale og det skal være ordentlig kvalitet. That’s about it.. For som i kan se på collagen, så er der esign-mæssigt ikke så vild en forskel på fx Nike og h&m..  Nåja, og så skal det altså helst være sort eller måske mørkegrå / støvet armygrøn.. Jeg går ikke i pangfarver ude i virkeligheden og jeg gør det heller ikke når jeg træner. Det vildeste der sker, er vist en lille pink stribe på mine sko. Nå – men hvad kan anbefales? Gina Tricot? H&M? Noget tredje? Hvad bruger i selv?

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

 • Anne

  Det kommer lidt an på, hvad det er. Bh’er og løbesko investerer jeg gerne (mange) penge i. Jeg har haft mine dyre bh’er i ca. 100år og sider lige så stramt og godt til, som de altid har gjort og det er rart, at de holder godt til, så der ikke er noget der tager skade, når jeg løber ;-). Løbesko er der, efter min mening – og erfaring, ingen diskussion om, de skal være ordentlige og valgt gennem en test på løbebånd et sted hvor de har forstand på det, så man er bedst muligt støttet. Du kan få så mange dumme skader. Når jeg dyrker yoga bruger jeg bare mine billige bh’er, som har givet sig en del og bare ‘holder på plads’, billige leggings og en ligegyldig top/t-shirt fra H&M, der sidder behageligt. Så generelt er mit sportstøj meget blandet. Jeg har en del fra Nike, som jeg har købt igennem tiden og i USA, og som bare holder. Men jeg har også t-shirts og andet fra H&M, Stadium og lign., der er ganske udemærket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlig lang og gennemtænkt kommentar! Fedt :D! Begge mine BH’er fra fra Nike (og er også præcis som da jeg købte dem), men det er fedt at vide, at du kan mærke forskel på dem og så dem fra fx h&m. Jeg holder mig til Nike der så :). Det samme med sko – nu løber jeg ikke her for tiden, men mine træningssko er fra Reebok og er rigtig gode til fx stram-op hold, synes jeg. Og jeg havde da fuldstændig glemt Stadium! De har da tit alle mulige vilde tilbud, har de ikke? Der må jeg lige forbi og se :). Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Nike og Under Armour er mine favoritter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SOC som Stadium har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone manfeld olsen

  jeg har både adidas, nike og hm´s sportswear og er rigtig imponeret over hm´s lange tights de er tilpas tynde og billige og de sidder virkelig perfekt også efter 1000 vaske. adidas er jeg ikke særlig imponeret over de er for tykke og er krympet i vask, men nikes toppe med indbygget bh er jeg stor fan af, mega gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, godt at vide, at h&m’s tights holder formen :)! Jeg er nemlig lidt træt af mine fra Nike – men det er nok mest fordi de skulle have været en størrelse mindre /: ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i nu var så søde til at dele jeres erfaringer med mig her, tænker jeg, at det er på sin plads at vise jer, hvad jeg endte med, så here goes: Min […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue jeans