25% off ..

spring/summer

Things I want

Selvom vejret er lidt kedeligt i dag, kører min hjerne fuldstændigt i sommer-gear! Eller i hvert fald forårs-gear.. Noget med sol og varme, i ved. Tingene på collagen, er ting, jeg vild godt kunne tænke mig tilføjet til min garderobe inden alt for længe. Eneste problem er penge, faktisk ;).. Specielt når jeg nu mangler træningstøj og sidder og skal booke fly til sensommer i Barcelona. Prioritering er en røv. Men i den her måned (eller, altså.. i Maj) skal jeg have købt en blonde bh med bred kant og et par lyse eller hvide jeans (hvad siger i der?).. Og så skal jeg lige tjekke kontoen en ekstra gang, så t-shirten i midten, en af bikini-toppene (hvilken synes i?) og de sorte shorts, der ligner en nederdel kan komme med hjem.

Alt på collagen er high-street, så det er faktisk ikke helt håbløst – selv på SU. Hvad ville i vælge på collagen, hvis det var jer :)?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% off ..