Mors dag / idéer

Snake

snake3

snake

snake4

H&M tee, moss cph skirt, isabel marant boots, zara bag

Puha, efter halvanden times intens kamp med mit internet kom det her indlæg op.. Better late than never, right? Nåmen sådan her så dagens outfit i hvert fald ud – et outfit, jeg er rigtig tilfreds med! Synes det balancerer det rå, det rockede, det feminine og det lidt chillede helt perfekt og jeg følte mig så godt tilpas i det – det er ikke sidste gang det ryger på.. T-shirten er ny og er en faktisk en dele-t-shirt med min kæreste! haha. Men ok, han har jo heller ikke en chance ellers, nu hvor jeg køber de fleste af mine t-shirts i h&ms mandeafdeling.. Og heldigvis kan beklædningsdele jo skifte udtryk alt efter hvem de sidder på og hvordan de styles.

Dagen i dag er fløjet forbi! Den startede med træning+bad og så smuttede jeg op på bruunsgade til en kaffe med min mor. Derefter i Netto for at købe lidt ind til kapsejladsen i morgen (ses vi?!) og så hjem og sidde stille i to sekunder inden min kæreste kom hjem, og vi kunne løbe lidt erinder og snuppe billederne her – og så hjem igen og bage pizzasnegle og lave aftensmad.. Phew. Så nu vil jeg læne mig tilbage og nyde tv3’s krimiaften og en lille pizzasnegl, mens jeg krydser fingre og beder til, at vejret holder i morgen <3..

Og så kan i jo passende smide en lille, hyggelig hilsen i kommentarfeltet her – sige noget pænt om billederne (eller tøjet eller vejret, hvis i vil).. Det ville altså være hyggeligt og sætte den famøse prik over i’et på en fantastisk veludnyttet onsdag 🙂

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

 • Du ser knald godt ud 😀
  virkelig fedt outfit !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er selv lige præcis størst fan af det lidt rå/rockede med feminine tendenser og Chill effekt – og køber også langt de fleste af mine T-shirts (og skjorter!!) i herreafdelinger! Især H&M!

  Det fungerer bare! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmmh, mandeafdeling – Weekdays er også virkelig en favorit! Mest når der er lidt flere penge i kassen, though..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit! 🙂 Ville lige høre om du er glad for din nederdel fra Moss? Leder nemlig efter en draperet nederdel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Jeg er RIGTIG glad for den! Den både ser ud øg føles dyrere end den er – og så sidder den bare præcis som den skal :)! Det er ikke den sidste jeg kommer til at eje derfra i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay, super! Tak for hjælpen! 🙂 Så må jeg forbi en af butikkerne i maj når vi har fået løn/SU.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Utroligt lækkert outfit, det klæder dig virkelig med den nederdel, altså! 😀
  – Btw; overdrevet lækker location, den matcher bare dit outfit og det hele. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak altså :D! Uh og fedt at du ligger mærke til baggrunden! Det er også en af mine favoritter nemlig (;

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag / idéer