spring/summer

Mix it up

earrings

Klik på collagen for links

Ok, det er ikke sådan vildt lang tid siden jeg snakkede om øreringe – men jeg er altså ikke færdig endnu. Jeg mangler nemlig stadig at finde ud af hvilke ringe, der skal sidde i mine ører sådan lidt semi-permanent (jeg er nemlig lidt doven, så vis jeg kan slippe for at skifte ud hele tiden er jeg glad). Indianer-skulls’ne er jeg ikke helt kommet over endnu, men desværre kan jeg ikke finde ud af hvor store de er og det er altså en dealbreaker, hvis de er for store.. Dem fra Maria Black er vist heller ingen nyhed, men hold op, de er pæne altså! Det samme er alle de små fra Dogeared og jeg tænker, at det guld lyn ville være helt vildt fedt mellem en masse sølv. De to lange spikes fra Asos er ikke som sådan hverdagsøreringe for mig, men hvis det skal være lidt vildt – og det skal de ind i mellem – så ville de være så cool ved siden af hinanden (altså i det samme øre). Ku’ godt.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spring/summer