Hiding (in plain sight)

LWD // little white dress

white dress

Klik på collagen for links

I forbindelse med konkurrencen ovre hos Sofie kom jeg til at kigge nærmere på et mærke, som jeg egentlig mere eller mindre havde droppet fuldstændig, nemlig Pieces. I mit hovede har det hængt sammen med tvivlsom kvalitet og en temmelig poppet stil (am I alone here?), men jeg tog pludselig mig selv i at have svært ved at begrænse mig til tre favoritter.. Jeg vil jo have det hele! Haha. Der er stadig en del, der slet ikke er mig – noget med for mange fesne prints og for mange leggins i stedet for bukser.. Men alle tingene på collagen her er fx. fra Pieces – og jeg kunne helt sikkert godt se mig selv i det outfit, når vejret tillader bare ben :).

Specielt støvlerne er jeg ret vild med (omend de virkelig trænger til støv og slid – de er liiige skiny nok).. De ville være så lækre til sommer med bare ben og enten et par rå shorts til at fuldende det rå udtryk eller som her, med en afslappet hvid kjole, der fungerer som en rigtig fin og feminin kontrast til det rå læder. I dig it. Og jeg skal helt sikkert have en hvid kjole til sommer! (Skal bare lige finde en, der 1) ikke ligner en konfirmationskjole, 2) ikke er gennemsigtig og 3) ikke er alt for piget i formen).. Den på collagen er umiddelbart et glimrende bud – skal bare lige tjekke gennemsigtigheden før jeg er helt på. Men er det ikke et lækkert outfit?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hiding (in plain sight)