Snake

#Kapsejlads

foto-38

Ligesom resten af Århus’ ungdom brugte jeg hele dagen i går i uniparken til den årlige Kapsejlads – dagen startede allerede klokken syv med at pakke en taske med mad og øl, og så op til fællesmorgenmad med en masse piger fra mit studie. Ved halv ti-tiden havde vi sat os til rette i uniparken, og  der blev vi indtil kapsejladsen var slut og medicinerne havde vundet deres gyldne bækken tilbage engang ved halv seks tiden, tror jeg.. Så det første billede beskriver dagen ret godt: øl og grin. Andet billede viser post-kapsejlads ret godt: største pizza jeg nogensinde har set.

I dag har jeg bare sovet længe og været en tur i fitness før de lukkede.. Og så har jeg kigget på min solbrændte pande, og bandet over, at jeg i går morges tænkte: “solcreme? nej, det bliver nok ikke nødvendigt..”.. Magen til hjerneblødning. Men at dømme ud fra min facebook-væg er jeg vist ikke den eneste (; .. Var i til kapsejlads i går? Eller er det her bare sort snak?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snake