Hunter

In my ear

20130412-153418.jpg

Kæft, hvor ser et øre latterligt ud sådan up close.. Og hvor jeg er egentlig blevet mørkhåret. Nå – men jeg har fået skudt et ekstra ring i mit venstre øre, så der nu er tre i det og en i det højre. Jeg er rigtig glad for den nye tilføjelse – har alligevel overvejet det fjollet længe, så for en uge siden blev jeg 75,- fattigere og en god sjat gladere. Nu går overvejelserne på om jeg skal skyde en ekstra i hvert øre, så venstre har tre ‘normale’ og den i toppen og det højre har to.. Tough choice ;).

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

 • Det ser rigtig fint ud 🙂
  Går bare selv sjældent med øreringe, så det ville måske være lidt skørt. Men flot er det altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :). Jeg kender det faktisk godt – jeg er også vildt ringe til at huske det, men jeg synes, at det ser så fint ud. Det smarte ved at få skudt en ekstra i er, at den skal sidde der i 4-6 uger og så ser det fjollet ud, hvis der ikke er noget i de andre. Sådan ændrer man vaner 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det ser virkelig godt ud! 🙂
  Hvor er øreringene fra (især den øverste)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak :D! Den øverste er fra Line og Jo og kan stadig fås på fx. be-fashionable.com. Den nederste er fra Brandy Melville og købt i Paris og den i midten er bare den, der blev skudt i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har godt nok også overvejet at få et ekstra i hul i et af mine ører – man skal vel bare lige finde tiden til det & så tage sig sammen 🙂 Det er nu så flot til en længere ørering, som kan gå igennem begge huller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså det tager jo sådan set ikke mere end 2 minutter at få gjort – jeg fik min lavet sammen med to veninder på vej til fredagsbar :).. Men ja, det der med at tage sig sammen! Og så det økonomiske aspekt :p ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor fik du den lavet henne? Har nemlig selv overvejet SÅ længe at få skudt et ekstra eller to huller. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • GØR DET :D! Jeg fit mit lavet i Paradisgade hos.. åh.. Smykkegalleriet? Jeg kan faktisk ikke huske navnet, men der ligger kun en der.. Og hun er rigtig dygtig! Jeg har slet ikke kunnet mærke min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunter