Klorane

Hunter

hunter

Provider jacket, boyfriends sweater, moss cph skirt

I går var gik jeg på jagt i min kærestes del af skabet – et jævnligt tilbagevendende fænomen, når alt mit eget tøj pludselig er trælst og kedeligt.. Og se lige en lækker trøje, der gemte sig der?! Det er en lidt tyndere version af de der klassiske jagt/militær/i ved hvad jeg mener-trøjer.. Så den falder faktisk rimelig lækkert, synes jeg – og så er den virkelig lun og rar! Min mor sagde, at jeg så ‘blød’ ud i den farve (det er en god ting) og jeg synes faktisk også at den klæder mig ret godt. Og min kæreste? Han sukkede bare sødt og opgivende, da han så endnu et stykke af sit tøj, som han nu aldrig helt ved hvor han har 😉 haha.

Hvad synes i om den? Well, altså det af den i kan se.. Er det ikke en, jeg bør stjæle låne lidt oftere (: ?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klorane