#Kapsejlads

Hiding (in plain sight)

the day after3

the day after

Dr. Denim jeans, h&m sweatshirt, ray-ban sunnies

Puh, jeg er altså træt i dag, kan mærke.. Jeg dør af grin over småting (som det her indlæg og kommentarerne dertil), mine øjne kan næææsten ikke holde sig åbne og jeg kan slet ikke overskue, at der skal laves aftensmad.. Til trods for trætheden blev det dog til en lille tur ud i det mest stille Århus jeg kan huske at have oplevet. Byen sover. Sådan virkelig! Og det gør både mig og kæresten også – i hvert fald rent mentalt.. Så vi orkede heller ikke at gå så langt – i stedet skyndte os at snuppe nogle billeder af dagen-derpå-outfittet (som jeg faktisk synes er fedt nok) og så trillede vi hjem på sofaen igen ;).. Lige som det skal være.

Resten af aftenen skal bruges på blog-surfing og serie-gloning.. Måske endda på samme tid. Hvis i har links til gode blogs eller latterlige ting, som jeg skal grine af, så smid dem lige her ikke? Ellers så ses vi bare i morgen, hvor jeg satser på at være lidt mere klar i hovedet (; ..

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Kapsejlads