LWD // little white dress

Blue jeans

blue jeans3

blue jeans

Zara shirt, cheap monday jeans, isabel marant boots, cos beanie

Sådan her så det ud i går – det er edermanme sjældent, at jeg har blå jeans på, men i går var altså dagen, hvor de røg frem fra bunden af skabet.. De sidder nemlig ret godt, faktisk.. Jeg synes bare, at det let bliver for kedeligt med blå jeans. Skjorten, til gengæld, er jeg blevet helt vild med. Det er nok noget af det blødeste jeg ejer, og så kan jeg virkelig godt lide det afslappede snit og fald den har.. Så undgår jeg nemlig den der pænhed, som jeg befinder mig så ringe med.. Her kommer marant-støvlerne i øvrigt også ret handy ind (; ..

Nå. I dag regner jeg heller ikke med at lave så meget.. Måske et smut ud til mine forældre.. Måske ikke. Det ser jeg lige på. Hvad skal i lave i dag?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LWD // little white dress