Working out

25% off ..

rrr2

Second hand parka jacket, brandy melville top, zara jeans + bag

Sort med sort på. Og så lige yndlings-parkaen ud over. Både fordi det blæste pænt meget, så læderjakken alene var lige kold nok, men også fordi jeg synes det blev lidt mere forårsagtigt, hvis det sorte blev brudt lidt.. De bare ankler giver lidt samme effekt, men det var egentlig bare fordi jeg ikke havde flere rene strømper (; ..

Og i en helt anden boldgade, så vil jeg lige råbe op om gode besparelser i Magasin! For oven i deres ‘Super Bazaar’ er der nemlig 25%(!) på et væld af mærker – jeg nævner i flæng: Topshop, Samsøe, Gestuz, A question of, Selected Femme, Pieces, Won Hundred, Magasins eget mærke og en god slat til! Det gælder kun i dag og kun med goodie card (som er gratis). Og nej, indlægget er ikke sponsoreret eller noget, men det er da et absolut glimrende tilbud! Skal det udnyttes?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Sikke dog et super fedt outfit! det er gennemført til punkt og prikke, hvor tasken og solbrillerne gør det endnu mere unikt, derudover står farverne rigtig godt sammen, imponerende, og god inspiration!

    Mvh Line

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Working out