If all stars were never invented..

six short shorts

6 pairs of shorts

Klik collagen for links

Hvis det nogensinde bliver shorts-vejr igen, så kunne jeg godt tænke mig at være indehaveren af de her seks par. De tre øverste ville være helt perfekte til streetede, rockede, chillede og rå outfits mens de tre nederste par ville være nogle skide gode udgangspunkter for nogle lidt ‘pænere’ outfits. Ok, det sidste par – de perforerede fra River Island – kunne nok egentlig gå i begge kategorier. Men det gør dem kun endnu federe. Eneste spørgsmål er så, om de er lige så pæne i virkeligheden, nu hvor det ikke er læder men et eller andet fake-ass-wannabe-læder-materiale.. Man ved det ikke. Men jeg er ret nysgerrig, så hvis nogle af jer har erfaring med RI, så må i gerne lige råbe op 🙂

I mellemtiden krydser jeg fingre for, at det her indlæg bliver skide vejr-relevant indenfor den nærmeste fremtid (; .. Og så håber jeg, at i nyder ferien hjemme i Danmark, hvis i da har ferie.. Hvis ikke, så nyd hverdagen, ikke?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If all stars were never invented..