Paint it black

helt helt sort3

helt helt sort

Zara coat, pants, bag & boots, ray-ban sunnies 

Puh, det er efterhånden lidt for længe siden der har været outfit på bloggen.. Derfor var jeg ikke længe om at springe ned af trapperne og ud på parkeringspladsen, da solen endelig kom frem. Jeg er ikke helt ovenpå endnu, så muligheden for solbriller til at gemme trætte øjne væk, var virkelig værdsat! Af ca samme grund blev det også all black i dag – fordi det virker. Sorte, coatede skinny jeans og en oversize sort sweatshirt er i sig selv ret neutralt, men med at par rockede støvler, en lækker taske og selvfølgelig et par solbriller – så spiller det, synes jeg. Hvad siger i? Er det for meget med kun sort?

Nu vil jeg planlægge lidt indlæg til i næste uge og begynde at overveje hvad jeg skal have med til Paris (og måske også hvad jeg skal have med hjem derfra).. I kan i øvrigt stadig nå at ønske et indlæg, hvis der er noget i gerne vil se herinde (:

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg