Paint it black

Packing for Paris

Packing for Paris

I eftermiddag sætter jeg mig ind i en bus sammen med min lillebror.. Indtil da mangler jeg lige at få det sidste på plads, såsom at pakke min taske + håndtaske, lave en madpakke, købe nogle småting med til min søster og kysse min kæreste farvel.. Det her er første del af det jer ser som vigtigheder til påskeferien i Paris:

  • Læderjakke (fordi der ikke er minusgrader – det skal udnyttes!)
  • To varme trøjer – den ene (gerne den største) til busturen derned..
  • En lækker skjorte (hvad? har Nana sådan en? måskeee.. wait and see)
  • En stak basistoppe/tees, der går til alt.
  • To par bukser: et med huller og et uden. Så går man aldrig galt i byen.
  • To nederdele: en blæsevejrsproof og et skaterskirt. Fordi.
  • Nylonstrømper – tager både et pænt par og et fleece-par med.
  • Tørklæde og hue. No need to explain.
  • Verdens pæneste støvler. Trés trés fransk og parisisk.
  • All stars. Fordi jeg skal gå langt. Og de går til alt. ALT.

Derudover har jeg selvfølgelig også undertøj, strømper, nattøj og andre spændende ting med.. Og mon ikke jeg ender i nogle jævnt behagelige bukser til busturen? Det tror jeg nok.. 18 timer i en bus skal ikke være værre end højest nødvendigt 😉 ..

Anden del af vigtigheder til påske i Paris – håndtasken og alt indholdet – kommer op senere.. Og jaforfanden, jeg ved da godt at i ikke allesammen er på vej til Paris, men så kan man jo drømme. Sidst pakkede jeg til sommer i sydfrankrig (lige her) og det var sådan rimelig populært.. Og hvem ved, måske er i på vej nogle sjove steder hen? Er i?

Follow on Bloglovin

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paint it black