Paint it black

Packing for Paris

Packing for Paris

I eftermiddag sætter jeg mig ind i en bus sammen med min lillebror.. Indtil da mangler jeg lige at få det sidste på plads, såsom at pakke min taske + håndtaske, lave en madpakke, købe nogle småting med til min søster og kysse min kæreste farvel.. Det her er første del af det jer ser som vigtigheder til påskeferien i Paris:

 • Læderjakke (fordi der ikke er minusgrader – det skal udnyttes!)
 • To varme trøjer – den ene (gerne den største) til busturen derned..
 • En lækker skjorte (hvad? har Nana sådan en? måskeee.. wait and see)
 • En stak basistoppe/tees, der går til alt.
 • To par bukser: et med huller og et uden. Så går man aldrig galt i byen.
 • To nederdele: en blæsevejrsproof og et skaterskirt. Fordi.
 • Nylonstrømper – tager både et pænt par og et fleece-par med.
 • Tørklæde og hue. No need to explain.
 • Verdens pæneste støvler. Trés trés fransk og parisisk.
 • All stars. Fordi jeg skal gå langt. Og de går til alt. ALT.

Derudover har jeg selvfølgelig også undertøj, strømper, nattøj og andre spændende ting med.. Og mon ikke jeg ender i nogle jævnt behagelige bukser til busturen? Det tror jeg nok.. 18 timer i en bus skal ikke være værre end højest nødvendigt 😉 ..

Anden del af vigtigheder til påske i Paris – håndtasken og alt indholdet – kommer op senere.. Og jaforfanden, jeg ved da godt at i ikke allesammen er på vej til Paris, men så kan man jo drømme. Sidst pakkede jeg til sommer i sydfrankrig (lige her) og det var sådan rimelig populært.. Og hvem ved, måske er i på vej nogle sjove steder hen? Er i?

Follow on Bloglovin

11 kommentarer

 • Rigtig god tur 😀
  Paris er og bliver fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da som om du har gjort dig nogle gode overvejelser omkring hvad du skal ha’ med. Det er jeg altid vildt dårlig til – ender altid med at slæbe alt for meget med. Som i ALT for meget!

  Rigtig god tur 🙂 Påske i Paris lyder særdeles skønt. Magnifique!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – jamen nu gik jeg også til spejder, da jeg var lille, og selvom det meste er forsvundet, så har jeg fanme lært at pakke;) haha. Så om noget ender jeg med at have for lidt med – men så kan jeg da bære det selv (;

   Og mange tak! Ouioui, c’est trés magnifique! Absolutemente <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker dine polyvores!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i am going to paris too in two weeks!!! 🙂 have fun!!!
  can i ask you… how do you make those collages/moodboards and place them on your blog? i can’t seem to do this properly 🙁
  thanks!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thaaanks! Just landed here after 19(!) hours in a bus.. Sigh.. But ok, Paris is worth it!
   For the collages, I use http://www.polyvore.com – It’s a little difficult to explain, but pretty simple once you try :).. If you run into problems, let me know, and I’ll see if I can help.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thanks! i have tried polyvore but i just can’t seem to copy it to my blog 🙂 i know i am terrible at those things!
   enjoy your stay in paris! i know you will have a great time. be sure to visit ‘le marais’ the best cute little shops 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • And the Best falafels too :D! Trust me, I’ll go to the Marais 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Image credit:Nana Bech […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paint it black