C'est la vie

L’infinite

l'infinitie

Ok, det der med at opdatere jævnligt, det gør jeg, når jeg rammer Danmark igen. Vi laver simpelthen for meget til at jeg hver dag kan sidde stille med en computer i den tid det tager, at lave et ordentligt indlæg – og jeg vil kun lave ordentlige indlæg. Så i stedet for et regulært outfitbillede (det kommer, det kommer), så får i det her billede. Det er taget ude ved den nye triumfbue, Grande Arche, tidligere i dag. Og hvis i ser godt efter, kan i spotte noget nyt 😉 .. Hvis ikke, så bare nyd billedet – seriøst, hvor vild er den location ikke?

I morgen står den på eiffeltårn, sacre ceur og hvad vi så finder på bagefter.. Her er sådan rimelig koldt, så det der med at sidde i solen med en kold øl, det bliver sgu nok ikke i den her omgang – heldigvis er Paris så stor en by, at der altid er et eller andet at tage sig til. I dag sad vi f.eks. på verdens fineste lille kage-sted. Men mere om det i et samlet Paris-indlæg senere (: .. Og selvom opdateringen herinde halter, er jeg farligt aktiv på instagram – nanabech hedder jeg – i er velkomne til at kigge fordi der indtil bloggen kommer op i tempo igen.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C'est la vie