Packing for Paris

If all stars were never invented..

Sneakers
Klik på collagen for links

Uhuhuu, jeg er lige landet i Paris efter en uhyggeligt lang bustur med en latterlig chauffør og alt for lidt søvn.. Nu skal vi lige have noget at spise og så fiser vi vist på loppemarked – mere Paris herfra i morgen. Nu – sko!

Ok, de to nederst til venstre er måske mere sjove end egentligt fede.. Men resten er et god bud på hvad jeg ville gøre, hvis all stars aldrig var blevet opfundet (eller hvis jeg bare havde penge til et ekstra par sneakers ved siden af).. Et par gode sneakers er nok det vigtigste overhovedet at have i sko-garderoben, så de skal være gode at gå i og kunne styles med det meste. Pt. er de sorte Baya fra Isabel Marant øverst på min ønskeseddel, men det er nok ingen overraskelse. Hvis jeg virkelig ikke kunne have mine all stars, så tænker jeg Vans som den mest oplagte substitut, da de også findes i et utal af farver, herunder sort, hvid og grå. Nikes ‘Air Max’ er jeg også lidt forelsket i og jeg tror de er fantastiske at gå i – min eneste anke til de sko er faktisk, at de i mit hovede ikke kan styles helt så rocket som de andre på collagen, fordi de simpelthen er så sporty (fedt ord i øvrigt)..

De sidste par er ikke helt så basis, men ville være sjove at kunne supplere med – jaja, vingerne er lidt for meget, men de er sgu da sjove! Nå – har i et par yndlings-sneaks? Hvilke og hvorfor :)?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

 • Jeg har lige købt et par Nike Air Max 1, som er mine dyrebare!!
  ellers er de andre ikke helt mig.

  Hav en skøn ferie i Paris 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Overvejer virkelig også at købe et par med hernedefra.. 45€ har jeg fundet dem til, så det er ikke så slemt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Er også ret vild med Adidas sneakers, men dine bud er gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing for Paris