six short shorts

C’est la vie

Paris c'est bon2

Paris c'est bon

Zara shirt + bag, gina tricot jeans, ray-ban sunnies

Så kunne jeg tage mig sammen og opdatere live fra det de kalder byernes by. Hvis i skulle have misset det, så er jeg taget herned sammen med min lillebror for at besøge min lillesøster, der pt bor her. Det er pissehyggeligt og vi får grint en masse i mens vi brokker os over det dårligste parisiske forårsvejr nogensinde.. Eller.. Her er i hvert fald køligt. Læderjakken og tørklædet røg af for billedets skyld – ikke min (; .. Men i går kunne vi sidde i solen uden jakke mens vi spiste frokost, så helt slemt er det ikke – specielt ikke med sne-danmark taget i betragtning.

Nå! Skjorten på billedet er ny og fantastisk! Den er fra Zara og jeg har vist blogget lidt om den før – er den ikke lækker?! Materialet er vildt blødt og tilpas tykt i det, og så er det mat. Det er virkelig pænt og jeg glæder mig SÅ meget til at bruge den hele sommeren med opsmøgede ærmer og rocket attitude. Ajmen igen – er den ikke lækker?!

I morgen står den på shopping i området omkring Châtelet og Marais, så mon ikke pgså der ryger lidt med hjem derfra? Uh, og så var jeg også forbi Brandy Melville i dag.. Så der er nok en del nyt, når jeg engang vender snuden mod Århus.

Nu – cherry coke, spøjst slik og ulækkert søde småkager.. Håber i nyder ferien hvor end i befinder jer! Jeg er nok tilbage herinde i morgen 🙂

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

six short shorts