In the sun

Status quo

leather

Provider jacket, weekday sweatshirt, moss cph skirt, isabel marant boots

Nå. Solen er væk igen og outfitbilledet i dag er præcis som de nu plejer at være. Det med billedet passer mig fint, da jeg altså bedre kan lide æstetikken i en ‘ren’ baggrund.. Men solen må altså gerne komme igen! I al min forårsglæde over dagen i går valgte jeg nemlig at hoppe i min elskede læderjakke – min kæreste synes det var latterligt og selvom det altså ikke er helt umuligt, så kan jeg måske godt følge ham lidt alligevel (og nu håber jeg ikke han læser med), for det var altså liige et par grader for koldt til helt at være en god idé..

.. Nu er jeg hjemme i varmen igen og er hoppet i et par gode, varme sokker og lige om to sekunder vil jeg begive mig ud i det her.. Det kan kun gå godt jo (;

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

 • Så lækkert og gennemført outfit :-). Glæder mig til at Moss Copenhagen snart kan fåes i Aalborg, så skal jeg helt sikkert have fat i isa nederdelen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, tak :D! De har altså også rigtig mange fine ting – og faktisk ser det ud til at de endelig har fået åbnet deres webshop, så du slet ikke behøves at vente 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the sun