Leather on my mind

Januar recap

Outfits Januar

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Og sådan fløj en hel måned forbi. Tid er en sjov størrelse – jeg synes allerede at det er hundrede år siden at jeg (den 8.) afleverede min eksamensopgave, men omvendt synes jeg at de uger, der er gået siden da er fløjet afsted. Måske fordi jeg virkelig ikke har lavet noget som helst produktivt siden eksamen (; ..

Nå – Outfitmæssigt har Januar også været lidt sløj.. Jeg lagde ud med en uge i det her og magtede først at tage rigtig tøj på, da eksamen var ude af verden. Siden da har der selvfølgelig været dage hvor vejr/lys/manglende fotograf gjorde det umuligt – men der har været mindst lige så mange dage, hvor det bare har været koldt og gråt og uinspirerende, hvilket nok i virkeligheden er grunden til at jeg kun lige kunne skrabe billeder nok sammen til collagen. Det slog mig også, at hvis jeg havde taget et outfitbillede hver dag, så havde i nok haft i hvert fald 10 med cobain-blusen (billede 1).. Jeg er flyttet ind i den og agter ikke at flytte ud igen lige foreløbig.. Hvis ikke jeg havde haft en blog, så havde jeg nok haft den på hver dag.. Haha.. Ej.. (jo).

Har i en favorit fra Januar? Jeg hælder – som i nok kan fornemme – til nummer et. Og også nummer 2! Og fem minus håret :D..

Follow on Bloglovin

7 kommentarer

 • cathrine

  din nederdel på billed fem er så floooot! hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :)! Den er fra Moss Copenhagen til 220,- mener jeg.. Hvus du trykker på tallet under collagen kommer du videre til indlægget hvor al Info er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er faktisk rimelig vild med nummer 4. Og bæltet gør det lige dén tand spændende nok at se på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Jeg er vild med nummer 5! Og jeg fik også fat i nederdelen, til 30%, meget lækkert! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt altså :D! Min søster og jeg fandt den også til hende sat ned med 50%! Vildt heldigt! Og den er bare lækker (: !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • idabarmer

   Haha damn, nu føler jeg mig snydt! 😉 Men så igen, den er jo ikke engang dyr uden procenter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather on my mind