Freezing / first aid

In the sun

havnen2

h&m knit + tee, dr. denim jeans, isabel marant boots

SÅ! .. kom solen endelig til smilets by. Jeg kan helt alvorligt ikke huske sidst vi havde en decideret solskinsdag, så det føles virkelig som om alt liv vendte tilbage fra sit vinterhi. Forårsfornemmelser <3.. Så da både min kæreste og jeg havde ret tidligt fri i dag bryggede vi en kande kaffe og tog termokanden med ned på havnen, hvilket i øvrigt også er grunden til at der først bliver opdateret herinde nu.. Nå, men så ledte vi i et stykke tid efter en plads, der ikke var fuldstændig væk i mågelort (seriøst, de skider kollektivt og meget).. Og så sad vi og nød kaffen, solen, varmen, udsigten, hinanden.. livet. Ret lækkert. Billedet er derfor også en smule atypisk (well, alene det, at der faktisk er sol..) – lidt mere et stemningsbillede end et outfitbillede på en måde.. Og jeg tror alligevel ikke jeg har noget på, som i ikke har set før, så nyd den blå himmel (og mig 😉 hæ)..

Nu vil jeg gå i gang med noget af al den læsning, der blev skubbet frem på grund af havnevandring og solskinsvejr.. Når jeg har læst nok til ikke at have dårlig samvittighed tænker jeg at køre en blogrunde, så hvis i kender en god blog (og ja, det må gerne være jeres egen) så smid lige et link – så kigger jeg forbi i aften (:

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freezing / first aid