SO looking forward to..

I’m with Jenny

with jenny

DSC_0245

Weekday collection knit, cos beanie, casio watch, isabel marant boots

Jeg stod tidligt op på min fridag for jeres skyld! Ok, også lidt for min egen skyld, men altså jeg var nødt til at få taget nogle billeder med mine fine, nye støvler og det skulle nåes inden min kæreste tog til læsegruppemøde. Det er måske også derfor jeg ser lidt trættere ud end normalt – jeg overvejede at gemme mig bag et par solbriller, men det sneede.. Og solbriller i snevejr er nok der hvor jeg trækker grænsen.. (Så er det jo meget mere normalt med ingen jakke i snevejr). Nå. Men nu har i altså muligheden for både at se Jenny-in-action og få et lidt bedre billede af størrelsen på mit fine, nye ur. Multifunktionelt indlæg så tidligt på dagen. Jeg klapper lige mig selv på skulderen og så vil jeg gå i gang med noget, der ligner hovedrengøring af lejligheden.. Hvad? Jamen alternativet er at gå i gang med at læse og det er jeg simpelthen for træt til lige nu..

Nåja, og så vil jeg lige sige velkommen til de ‘nye’ herinde – og tak! Det er så fedt hver eneste gang jeg opdager en ny follower på bloglovin, så keep it up! Jeg kan følges lige her og det er easy-peasy så bare kom 🙂

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

 • Maria

  Uh, den trøje ville jeg gerne have fat i! Er det længe siden du købte den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er faktisk Christians :p .. Og den er ved at være sådan lidt halvgammel. Sidste vinter tror jeg? .. Men hvis du får tid, så prøv i Weekdays mandeafdeling – ind i mellem har de nogle, der ligner rigtig meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 2, 3, 4, 5, 6, 7, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SO looking forward to..