The perfect grey tank

Freezing / first aid

moist

At jeg er en kæmpe fan af Kiehl’s er vel efterhånden old news.. Så det kommer nok ikke som nogen overraskelse at min bodylotion er netop derfra. Som med alt andet Kiehl’s er det ikke duften man betaler for.. Den smule duft der er, er ret kedelig og meget neutral, men det passer mig altså ret godt. Om sommeren kan jeg godt lide at mine cremer dufter lidt – har fx en med kokosduft, som jeg er ret glad for – men kun om sommeren.. Om vinteren bliver det på en eller andet måde for meget, på samme måder som farvet tøj, der er rigtig fint om sommeren, men ikke spiller om vinteren, hvor stemningen slet ikke er til det. Nå, sidespor.. Det jeg ville sige var, at det nok er den bedste bodylotion jeg nogensinde har haft. Den er ret fed i det, men tørrer alligevel rimelig hurtigt ind og efterlader huden blød, gennemfugtet og med et lækkert, sundt skær.

Når jeg ind i mellem har brug for endnu mere fugt, så blander jeg nogle dråber af Juhldal-olien i min bodylotion og lader det tørre i lidt længere tid, så olien ikke sætter sig i mit tøj. Det er skide effektivt, når man husker at gøre det jævnligt og når jeg har glemt olien i en periode og får små tørhedspletter på overarmene (og mærkeligt nok kun der), så kræver det kun en gang med creme+olie før pletterne går i sig selv.

Så sådan klarer jeg mig gennem vinteren sådan rent kropswise (sammen med lidt lejlighedsvis skrub når jeg lige husker det).. Hvad gør i for at undgå at tørre ind her om vinteren?

Follow on Bloglovin

7 kommentarer

 • Jeg smører også, dog med en ansigtscreme fra Matas. Troede det var en bodylotion i mange år til jeg lige læste på bøtten. Faktisk så er det noget min mor har lært mig og altid har sørget for, altså at jeg blev smurt ind. Nu kan jeg slet ikke holde ud ikke at bruge den efter et bad, det er lidt det samme som ikke at børste tænder for mig. Det blev en længere “smøre”, hæhæ 😉 ej, men dine beautyindlæg er super gode og brugbare nana!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det kender jeg godt, det der med at man har brugt noget så længe, at man slet ikke tænker over det længere – sjovt at finde ud af, at det egentlig var en ansigtscreme :p .. Fedt, at det er blevet så meget en vanesag for dig egentlig – jeg er blevet langt bedre til at huske det nu her, end jeg før har været, men generelt er jeg bedre til at huske det om sommeren, hvor man flasher så meget hud ;).. Tøhø. Se, nu blev det her også en længere smøre (fantastisk ordspil i øvrigt 😀 ).. Tusind tak for den dejlige kommentar – du er altså sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ordpspil ftw. Du er også sød Nana :D! p.s. billedet fra i dag på din blog er skide godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg får tørhedspletter er det også på overarmene, og også kun der, det er underligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også Juhldals olie i min bodylotion – noget af den bedste kropsolie jeg nogensinde har prøvet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var også helt overrasket over hvor effektiv den var, da jeg prøvede den først – havde ikke hørt om den før, men den var på tilbud i Salling :p .. Thank god.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect grey tank