Sweat-tee

Februar recap

outfits februar

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Jeg nåede det inden klokken slog midnat og datoen siger ‘forår’. Og jeg skal da lige love for at de rå murstensvæg har stået model til meget i den her måned (; .. Begge ray-bans er blevet skambrugt til at skjule øjnene og mine nye, fine støvler har siddet klistret til mine fødder siden de kom ind af døren. Og så har jeg fået ret langt hår – det gik lige op for mig her for et par dage siden.. Men mere om det en anden gang. Nu handler det om mine ottebedste outfits fra Februar – jeg synes der er mange gode outfits i blandt og jeg kan faktisk ikke pege på en favorit. Billede 3 er jeg helt vild med, men jeg er ikke sikker på om det alene er tøjets skyld.. Hm.

Har i en favorit? Lad mig endelig høre – det er altså virkelig sjovt at vide. (jo!) 🙂 ..

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweat-tee