It's so fluffy I'm gonna die!

twenty-twelwe – one year at nanabech.com

Det her indlæg er det første i rækken af et pixi-recap af det første år på nanabech.com. Der er sket vildt meget med bloggen siden jeg startede for præcis et år siden: billederne er blevet både større og bedre, indlæggene er langt mere gennemtænkte og kvaliteten dermed langt højere, frekvensen på indlæggene er også blevet reguleret lidt, så der typisk kommer et eller to indlæg om dagen og ikke 4 én dag og ingen dagen efter (; .. Generelt kan man nok sige, at jeg har fundet en blogger-rytme og -stil, der passer mig perfekt.

2012 jan

Første rigtige (og i bund og grund rimelig kedelige) indlæg på bloggen.

blackfaves2

Show off af mine sorte favoritter – som stadig hænger ved i øvrigt.

240112 - 2

Første dagens.. Lad os bare sige, at der er sket en del på det lille år der er gået siden da, ikke 😉 ?

DSC_0004

Jeg flashede pæne solbriller og gav et malende billede af hvorfor man giver mere for sine solbriller – se her.

DSC_0188

Sofaen kommer vi heller ikke udenom – det er det mest læste (og vist også mest kommenterede) indlæg på bloggen. Billederne er siden blevet vist på utallige boligblogs, heriblandt bungalow5, som er en af mine danske favoritter. Fedt fedt fedt.

Simone2-1

I juni tilsmilede lykkens gudinde mig (den er god nok) og jeg fik søde ord med på vejen fra både Simone (hvor billedet er fra) og Blogliebling – det betød en mærkbar stigning af læsere og mange af jer har tilsyneladende hængt ved (eller hvad?).. Bemærk i øvrigt lige forskellen på det her billede og det første outfitbillede.. Just saying..

DSC_0016

I juli fik bloggen en overhaling – nyt layout, større billeder og en helt ny header. Speaking of, så synes jeg faktisk, at det er ved at være tid til at skifte header igen.. Men mere om det en anden gang.

sejt copy

I august flashede jeg solbrun sommerhud og fik generelt nogle rigtig fede ‘dagens’ i kassen, som man siger. Det her billede er nok min all time favorit. Kan ikke helt sætte fingeren på hvorfor, men jeg elsker virkelig det billede. Og kan vi så snart få sol og brune ben igen, tak!

rock

September startede hårdt ud med bryllup i Sverige, introuge på uni – altså som tutor, og så lige en sviptur til København for at høre Coldplay i parken. Alt det på én (pissefed) uge. Bagefter var jeg træt. Resten af måneden gik med studiestart og nogle pæne nye køb, der blev flashet på snydebilledet her..

weekend kit

Oktober bød på bloggen første (og sidste) videoblog – yaiks.. Desuden blev jeg trendspotter på Firsthand (husk lige, at i kan stalke mig derinde og se hvad jeg ønsker mig for tiden). Og så var jeg et smut i Malmö for at lege med min nevø – i den forbindelse kom jeg med mit bud på et lækkert weekend-kit.

blacks

I november begyndte lyset lige så stille at blive mere og mere besværligt, men der listede sig nogle rigtig fede billeder ind alligevel. Det her var jeg helt oppe og køre over, og jeg synes stadig, at det er ret cool.

new

December bød ikke på specielt mange outfits – til gengæld snakkede vi både julepynt, gaveønsker på budget og indpakning.. Efter jul fik jeg dog fanget lidt nyt i blandt andet det her billede. De matte, sorte wayfarers er en julegave fra mine forældre og jeg kan slet ikke vente med at skam-bruge dem så snart solen kommer tilbage fra vinterferie..

Ooog sådan så det herrens år 2012 ud på nanabech.com.. løbet af det år, kom 244 nye læsere til via bloglovin’, der er blevet lagt over 2000 kommentarer fordelt på 586 indlæg og så er der vist ikke mere tilbage, end at sige tusinde tak fordi i er med derude. Det er det, der gør det sjovt. Og lad os så krydse fingre for, at det bliver endnu vildere i 2013 😉 

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

 • Tak for din hilsen 🙂 Jeg er glad for du viste mig vej til din blog i tidernes morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja der er virkelig sket meget 😀 din blog er blevet så lækker!
  det er første gang jeg ser din sofa, den er så FED !! virkelig godt lavet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og det er så fedt, at i også kan se det :D! Sofaen er også klart det sted i lejligheden, hvor jeg bruger mest tid, tror jeg. Lige bortset fra min seng måske.. Og sofaen står jo midt i stuen, så den skulle lissom være et statement 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i hvert fald været rigtig glad for dine indlæg og glæder mig altid til at læse dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert som din blog har udviklet sig , og bliver nok kun mere spændende fremover ! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's so fluffy I'm gonna die!