De-frost

Scoop

tæppe

Ind i mellem kan det bare betale sig at læse tilbudsaviser. Af praktiske og miljømæssige årsager læser jeg dem på mobilen i stedet for at fylde postkassen (og skraldespanden), men det er en anden sag – hovedpointen var, at Netto i den her uge har det lækreste kludetæppe på tilbud (famne ja, et indlæg om et kludetæppe). Det er 90% læder og 10% bomuld og umiddelbart virker kvaliteten ret lækker – specielt prisen taget i betragtning! Det koster nemlig kun 99,- :D! Tæppet måler 200 x 75 cm og passer perfekt ind i min gang, der var ved at svømme over i beskidte støvle-aftryk.

Så kunne Bahne lære ikke at have flere på lager da deres version var sat ned til 2-300 kroner (endda for et noget mindre tæppe)  sidste år. Alt godt kommer til den, der venter (; .. Wuhu!

I øvrigt: jeg leger lidt med min header her for tiden. Skrifttypen på den der er pt er jeg ret vild med, men måske skal den være lidt større? Skriv endelig, hvis i har nogle idéer!

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

 • Hej Nana!

  Wow sikke et lækkert tæppe! Vil du have noget imod hvis jeg låner billedet til at tippe vores læsere om? Det ville passe perfekt ind i forlængelse af vores indlæg om både “netto tip” og tæpper 😀 skal selvfølgelig nok linke til din fine blog 😉

  Camilla Marie fra HOMESiCK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vildt lækkert! Så længe der er henvisning, så kan du låne alt hvad du vil – tak fordi du spørger 🙂 .. Og faktisk var det dit indlæg, der fik mig i Netto – viskestykkerne fandt jeg aldrig, men jeg kom hjem med et pænt tæppe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tusind tak 😉 hehe ej hvor sjovt, det er vidst det man kalder held i uheld 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fuldstændig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt med tæppet. Vores gang ser også frygtelig ud, men tror desværre ikke den er 75 cm bred 🙁 så ved ikke lige hvor vi skulle have sådan et tæppe. Øv!

  Header: rigtig fin skrift, men synes du skal have et billede med, for det kan da godt blive lidt for minimalistisk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, øv – 99 kroner er ellers latterligt billigt for så fint et tæppe :)..
   Mht til header, så var det præcis det samme min kæreste sagde – den er taget til evaluering 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.Vinter

  Virkelig fedt tæppe! Krydser fingre for at de stadigvæk har et i min Netto når jeg skal handle i morgen 😀
  Hilsen vinterfryd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :)! Jeg krydser også fingre så – blandt andet fordi ‘vinterfryd’ får mig til at smile. Det har så glad en klang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.Vinter

   Og det er jo lige det der er meningen 😛 havde desværre for travlt til at komme forbi Netto – og nu orker jeg det ikke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De-frost