Scoop

Mixing the blacks

sort

Provider jacket, weekday sweater, gina tricot jeans + beanie

.. Og i virkeligheden er jeg altså ikke så skeløjet.. Tror jeg :D.. Haha. Nåmen på trods af det halvstenede udtryk, så kan jeg ret godt lide billedet. Det er råt, køligt og så er outfittet (som igen er holdt i sort) et godt eksempel på hvordan én farve på forskellige materialer bare spiller. Det er ikke for sjov (selvom det måske er lidt komisk), at ord som ‘materialemiks’ og lignende er blevet skambrugt rundt omkring i blogland. Prøv fx at forestil jer det her outfit uden hue og jakke – så er det lige pludselig ikke så spændende, er det? I samme boldgade gør den simple halskæde også det hele lidt mere lækkert. Ikke fordi man ligger vildt meget mærke til den, men bare fordi den er der – den er en del af helhedsindtrykket og det er det man ‘tager med sig’, hvis i kan følge mig..

Tænker i over materialer når i sætter tøj sammen eller bruger i farver – eller noget helt andet – i stedet? Smid en kommentar mens jeg daffer i Netto efter et pænt tæppe til en pæn veninde (:

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scoop