02 Hazel

Leather on my mind

leather

Klik på collagen for links

Uhuhuuu – løn i morgen betyder, at jeg nu faktisk har råd til et par læderbukser! Endelig! De skal helst ikke koste meget mere end 1500,- for ellers er jeg broke indtil marts og det er altså lidt fesent.. Pt har jeg kig på de tre par fra Selected – nok mest det første par, men nummer tre er heller ikke helt dum.. Skal lige finde ud af om det skal være bukser eller leggins i toppen.. Synes fx at det ville være pænest med bukse-toppen, hvis man skal have en t-shirt lidt ned i foran.. Men legginsformen ville klart være pænest, hvis t-shirten skulle hænge ud over. Decisions decisions (; .. Mest hælder jeg nok til leggins’ne fra MMM x H&M, fordi jeg godt kan lide at de er så stramme, men de er bare helt umulige at opstøve desvære. Så nu overvejer jeg om jeg skal sætte min lid til Trendsales eller hvad jeg lige skal gøre..

Hvad siger i? Er det et af de par fra Selected jeg skal have fat i? Skal jeg satse på at finde de sidste på Trendsales (eller ligger en af jer inde med et par?) eller er der et helt tredje par et sted, som jeg har overset? Hjælp mig lige her – det er fanme mange penge jo :p !

Follow on Bloglovin

5 kommentarer

 • M.Vinter

  Åh det er altså svært! jeg tror ikke jeg ville turde at købe et par over nettet hvis det var mig, men jeg er også lidt vanskelig med bukser.. hmmm! Jeg syntes det første par er vildt flotte, men er nok også lidt i samme dilemma som dig for på en vis ville det være fedt hvis de sad helt til – jeg er især vild med et par fra french connection (ikke ægte læder), men på den anden side kunne det være fedt med et baggy! Måske man bliver nødt til at købe to par 😛 Glæder mig til at se hvad du finder på 😀
  Hilsen vinterfryd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig vildt svært! Og jeg er helt enig mht. til at købe bukser over nettet – det skræmmer mig lidt :b.. Tror også lige jeg skal forbi Selected i Århus og se om de har nogle af modellerne hjemme, så jeg kan prøve dem på før jeg køber noget som helst (; .. Og JA! Jeg skal da have to par :D! På sigt i hvert fald..
   Glæder mig også selv til at se hvor den her ender :p ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.Vinter

   Godt at høre det ikke kun er mig 😀 Den ligger kun i Bruuns gør den ik?
   Nice – jaa det er lige det der med at få pengepungen til at række 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har en del MMM paa Trendsales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02 Hazel