The skater skirt

December faves

Outfits december

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Som noget nyt vil jeg begynde at linke til de viste outfits, når jeg laver de her recap’s – så kan i nemlig se hvor tøjet er fra eller måske læse historien om udtrykket på billede 2 .. Smart hva?

Praktisk info aside, så er det gået op for mig, at jeg midt i al julemaden glemte min ellers så geniale plan: at lave en afstemning blandt jeres favorit-outfits fra hele året og så finde årets outfit! Altså.. Jeg fik faktisk ikke engang lavet et December-recap.. Men better late than never, så det får i her. Smid lige en kommentar med jeres favorit (jeg kan seriøst ikke vælge én den her gang.. billede-mæssigt elsker jeg 6’eren og 4’eren (haha, og 2’eren måske), men outfit-mæssigt er jeg helt vild med 5 og 8).. Hm.. Hvad siger i?

Follow on Bloglovin

1 kommentar

  • Cenia

    5’eren er både som billede og outfit alt for skønt!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The skater skirt