Weekday wanties

02 Hazel

max factor

Max Factor eyebrow pencil

Jeg var et smut forbi Matas i går og med mig hjem kom den her – en øjenbrynsblyant som det hedder på godt dansk. Jeg snuppede den i farven 02 Hazel, som er ret lys. Skulle nødig ende med to sorte skovsnegle som substitutter for mine næsten usynlige bryn (; .. Pt. er den på mini-udsalg og koster derfor en flad halvtresser (mod de 59, som den koster normalt. Fedt hva?).

Og helt ude af kontekst – har i set, at Weekday langt om længe har åbnet webshop? Der er godt nok porto på forsendelsen, men det er da fedt for de af jer, der ikke lige bor i nærheden af en Weekday! Tag et kig her.

Follow on Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday wanties