let there be light

Simplicity

simple living

klik på collagen for links

Det her outfit er både røvlækkert som outfit og brudt op i dets enkeltdele. Og faktisk er det her et ret godt overblik over ting, jeg godt vil have anskaffet i løbet af 2013.. Ikke nødvendigvis de her præcise ting, men et par læderbukser/leggins, en hvid skjorte, lækre smykker, et par all-round læder støvler, et rocket bælte, de matte wayfarers og en ny, sort taske, der kan rumme et kamera og lidt til..

In conclusion: jeg skal have fundet mig et job eller have solgt min sjæl. Hm. Den overvejer jeg så lige.. Og ja, jeg ved godt, at der er mange af den her sags indlæg rundt omkring her for tiden, men de er altså både sjove og inspirerende, synes jeg, så selvfølgelig skulle i også have mit bud. Og så vil jeg gerne høre jeres (materielle) ønsker for 2013 😉 .. Bring it.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • […] tænke over en diy version! Og det er ikke mere end en uge siden, at jeg (igen) flashede dem i en polyvore over kvalitetsønsker for 2013 – så kan det første flueben allerede sættes på den liste […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] passer helt perfekt ind i min stil? Sådan noget er lidt skægt.. For eksempel kan jeg se ud fra sidste års liste, at jeg har drømt om en hvid skjorte og en sort taske i over et år nu – men ellers er det […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

let there be light