Junkie monkey

Ray-ban folding wayfarer

ray-ban2

Arhmen spørg om jeg er glad?! Hvor længe har jeg efterhånden fablet om de her solbriller? Har endda været ude i at tænke over en diy version! Og det er ikke mere end en uge siden, at jeg (igen) flashede dem i en polyvore over kvalitetsønsker for 2013 – så kan det første flueben allerede sættes på den liste (;

Den her model har været temmelig overeksponeret gennem de sidste par år, synes jeg – men så igen – ind i mellem er der bare en god grund til, at noget bliver populært: Wayfarers klæder mere eller mindre alle ansigter. Og som en lille bonus fungerer modellen her bedre på billeder fra siden end aviators gør – noget med en bredere stang og sårns (som man kun går op i, når man blogger. tøhø). Selvfølgelig har jeg ønsket mig de sorte (I mean what else?), men de bliver alligevel lidt mere specielle ved at være mat-sorte, synes jeg..

Hvad tænker i? Er wayfarers for overeksponerede eller er de bare en evig klassiker?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Hvor har du fundet dem i mat sort? de er så fede 🙂 har kigget på dem i en evighed

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De er nemlig helt helt fantastiske – jeg fandt dem i Qvist briller i Århus – lige ved telefontorvet. Og seriøst, man får den bedste betjening i verden derinde! De er så søde :D!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junkie monkey