Give a hand..

New in(s)

new

new2

Sand jacket, ray-ban sunnies, cos beanie, h&m man tee

SÅ kom der outfit på bloggen igen – det er godt nok også længe siden.. Og hey – kan i spotte noget nyt? Haha. Måske det havde været smart at fordele ‘nyhederne’ over lidt flere indlæg, men så igen, det her har mere eller mindre været min uniform de sidste par dage og vi keeper det altså real, ikk (; ?

T-shirten fra h&m fik jeg i adventsgave og jeg er helt forelsket i den! Det er noget ved den, der får den til at se meget lækrere ud end h&m, synes jeg. (Og så slog det mig lige, at i faktisk ikke kan se den specielt godt på de her billeder.. ahem).. Men alligevel. I får en fornemmelse. Og hvor fed er jakken ikke lige på?! Så casual lækker! Alt i alt er jeg ret tilfreds med det her outfit og jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe vinder, når foråret engang kommer – nu her er man jo nødt til at smide en kæmpe jakke ud over og det er altså lidt en fun-spoiler (men så er det godt, at man kan lege forår på bloggen jo)..

Hvad synes i om outfittet? Og kan i se hvad der har præmiere på bloggen?

Follow on Bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give a hand..