new years eve

Moss cph

moss

Moss copenhagen skirt

Ja, jeg har lige vist jer nederdelen her.. Men den er også pæn, så mon ikke den holder til gensynet? I think so. Billedet ser lidt sjovt ud her, fordi jeg har skruet op for skyggerne, så ‘folderne’ i nederdelen træder mere tydeligt frem – det er nemlig det, der gør nederdelen så fed, synes jeg. Og ja, jeg er godt klar over, at Moss ikke er de første (og sikkert heller ikke de sidste) til at lave sådan en nederdel. Tak til Wang for den idé. Men for dem af os, der ikke har 1000,- til en nederdel, så synes jeg, at den her version til 220,- er et fantastisk alternativ. Kvaliteten er virkelig lækker og den sidder seriøst som en drøm – så tilpas stram, at den sidder tight hele vejen ned, men uden overhovedet at være ubehagelig. Tværtimod. Win med win på!

Er der nogle af jer, der har den? Uh og er der mon nogen, der har den ‘rigtige’ fra Wang? Er den pengene værd?

Follow on Bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new years eve