New in(s)

leather / silver

bælte

Bæltet er desværre ikke mit, men min mors – og hun har ingen intentioner om at give det fra sig.. Desværre.. Men on the bright side, så har jeg fået lov til at låne det lidt. Ret belejligt, da jeg virkelig har manglet et bælte med sølvdetaljer. Bæltet her er temmelig gammelt og da det er læder, betyder det, at det er perfekt slidt og blødt. Og som prikken over i’et, så er der faktisk nitter hele vejen rundt – de starter sådan ca lige der hvor t-shirten går ned over på billedet (; ..

Jeg kunne vildt godt tænke mig præcis sådan et her bælte.. Synes det er helt vildt lækkert, når man har en oversize t-shirt, der lige bliver stoppet ned foran.. Det er bare lidt mere gennemført med bælte, ikke?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in(s)