leather / silver

Junkie monkey

junkie monkey5

Junkie monkey beanie, sand jacket, T by AW tee, moss cph skirt

Så kører det med outfit post’ne igen! Eller.. I har i hvert fald både fået et i dag og i går. Jeg har selv savnet outfit på bloggen ret meget – synes det er noget af det bedste ved blogs nemlig. Og så bliver det bare endnu bedre af at der er så meget nyt at vise jer. Til gengæld savner jeg jeres kommentarer lidt – stram lige lidt op ikke :D?

Nå, men tlbage til billedet – nederdelen er ny og en gave fra mine søde søskende, der har hørt mig snakke om den i et lille års tid nu. Synes den er så fed! Den kan virkelig både dresses op og ned – er fx ret vild med sammensætningen her med de tunge støvler, men den vil også være helt vildt lækker med bare ben i all stars til sommer. Nåja, og så hygger jeg mig med at stjæle tøj fra resten af familien, nu hvor jeg er hjemme på ferie: jakken er var min fars, huen er min lillebrors (seriøst, hvor fed er den ikke lige?).. Jeg hapsede også min søsters skjorte juleaften, men den fik i aldrig at se – i har til gengæld set min mors fede bælte ;D.. Det er så fedt! For oven i alt det nye jeg selv har fået, så føles det også som nyt, når man låner andres, ikke? Det føles ca. sådan her:

junkie monkey ikkå

Og ja, solbrillerne er også nye – mere om dem i morgen! Så stay tuned! De er pisse lækre nemlig.

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

leather / silver