On sale

Highstreet greys

grålligt2

grålligt5

Monki coat, h&m man blouse, zara pants + bag, cos beanie

Mig og mit kamera er ikke helt enige om hvor skarpe billeder bør være.. Jeg kan ikke gøre en skid ved det, så vi kører på kameraets præmisser med næsten-skarpe billeder indtil solen vender tilbage og kameraet vil lege med igen. Eller indtil jeg får råd til noget bedre.

Nå. Men det skulle handle om blusen – ja, det var den, der røg med hjem fra h&ms udsalg i går. Den er fantastisk blød og dejlig og egentlig bare en langærmet, lidt mørkere version af den t-shirt, som jeg levede i i August.. Se bare her, her og her.  Jeg er allerede flyttet totalt ind i den og regner ikke med at flytte ud, før den skal vaskes.. Den er perfekt rå med sine afklippede kanter og oversize fit og selvom jeg normalt forbinder striber med noget mere ‘pænt’, så spiller de altså bare her. Glæder mig også til at bruge den til sommer med et par afklippede shorts, brun hud, solbriller og bare tæer i all stars.. Nå – hvad synes i om den?

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On sale