Miinto / giveaway

So cold..

Cos beanie, provider jacket, samsoe sweatshirt, zara bag+pants

Fyyy for satan, der var lige lidt koldere end jeg havde tænkt mig i dag. En god strik havde nok været et bedre bud end verdens tyndeste parodi på en sweatshirt.. Men sådan blev det. Og gudskelov skulle jeg ikke så langt i dag, så det gik. Til gengæld har jeg nu forskanset mig under min dyne og prøver på at få den her uge til at hænge sammen med to synopser, der skal være klar til fredag.. Idr.. Den skal jeg lige tænke over. Til gengæld er det så læseferie fra på mandag og så er der god tid til at tage billeder, mens solen er fremme.

Og hey, hvor er i seje til at være i min giveaway den her gang! Fedtfedtfedt! Jeg lader den lige køre lidt endnu og så trækker jeg en vinder i løbet af ugen.. Det kunne for eksempel være torsdag. Ja. Torsdag – deal? Så sætter jeg min alarm til at ringe, så jeg ikke glemmer at trække en vinder den her gang :D! Haha. Nå, men jeg løber – kartofler skræller som bekendt ikke sig selv -.-

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Jeg bliver chokeret hver år over, hvor koldt der egentlig bliver her om vinteren, haha! Ville ønske jeg kunne gå med læderjakke året rundt. Er i øvrigt vild med dit outfit. Den læderjakke er vold lækker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kommer også jævnligt bag på mig.. Suk. Men jeg kommer bare til at savne min læderjakke så fandens meget vinteren over, så når jeg tror der er varmt nok, kommer den på – og det bider mig så i røven ind i mellen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto / giveaway