Miinto giveaway vinder

November faves

Ok, lidt snyd – et par stykker af billederne er vist fra oktober, hvor jeg ikke fik lavet en opsamling.. Better late than never og nu har jeg samlet 8 favoritter fra de sidste par måneder. Det sjove ved at samle billederne sådan her er, hvor tydeligt det bliver at sommeren er slut – farverne er mere eller mindre forsvundet. Og på et eller andet plan er diversiteten røget samme vej; 8 billeder: 5 med den samme grå hue, 5 med læderjakken, 4 med de coatede jeans og 4 med de lave allstars. Og så er sort og grå ret dominerende.. Ikke at jeg har tænk mig ligepludselig at hoppe i en masse farver.. For selvom det måske er liiidt kedeligt,  bliver nemlig også enormt tydeligt, hvad der er mig. Sort, rocket, råt og gerne, men ikke nødvendigvis, nogle mere feminine træk som fx nederdelen og det lange, lyse hår. Ved ikke helt hvor jeg ville hen med det her – men prøv lige at tage et kig her og se forskellen på sommer og vinter. Det er lidt sjovt..

Nå – men spørgsmålet kender i: hvilket outfit er jeres favorit? Jeg kan ikke helt bestemme mig, men outfit 2 er nok det jeg hælder mest til.. Om ikke andet, så bare fordi jeg synes billedet er ret cool.. Hm.. Tror snart jeg vil hoppe i det outfit igen faktisk.. Nå. Spill it – hvilket outfit er bedst?

Follow on Bloglovin

12 kommentarer

 • Jeg er helt fuldstændigt tosset med alle 8 outfits! Elsker den måde, du kombinerer dit tøj på. Jeg er selv glad for sort og grå og synes bestemt ikke, det er kedeligt. Til gengæld synes jeg nogle gange, at farver bliver for almindeligt… Nå, nu til sagen. Det er svært at vælge, men jeg tror, jeg bedst kan lide outfit 5… Eller måske 2’eren. Hmm, det er svært 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en dejlig kommentar! Tusinde tak 🙂 <3 .. Ja, den tanke kan jeg godt følge.. Måske det i virkeligheden bare er tøj, der bliver kedeligt 😀 haha.
   – Nå, men fedt! Det er mine to favoritter du nævner (;

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nr. 5 – klart! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også fedt! Gawd, jeg savner huller i bukserne.. Men de er pakket lidt væk indtil vi ryger over fem grader igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 3 kan jeg især godt lide, vild med både tasken & tørklædet!
  Kan desuden rigtig godt lide farveskalaen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  3’eren er helt klart min favorit! Det kunne jeg godt hoppe i med det vups! Med 5 og 8 på en delt andenplads 😉 Fedt med en opsamling igen, jeg synes det er en rigtig god måde at se hvordan detaljer påvirker et outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 3’eren er også et rigtig godt hurtigt-ud-af-døren outfit. Ikke noget pis der (; .. Og ja, jeg kan faktisk også godt selv have det ret sjovt med at kigge på det samlet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1’eren og 3’eren er helt klart mine favoritter!
  – kig gerne forbi 🙂

  http://www.simonie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig vild med din stil! -Jeg elsker det mørke, det rå, tone-i-tone og dine lag på lag. I LOVE IT!
  Nr. 3 bliver dog her min favorit – ligeså meget fordi jeg ELSKER tasken.

  bynanablog.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto giveaway vinder