Black and blurry

Miinto giveaway vinder

Miinto

Så har jeg fået trukket en vinder af giveaway’en – jeg scrollede op og ned i kommentarene med lukkede øjne og så blev det den som musen var på da jeg stoppede. Så festlig er jeg nemlig. Vinderen er en person, der havde peget på trøjen fra Just Junkies (sat ned fra 499 til 249 i øvrigt) som en mulighed, hvis hun vandt. Den er virkelig også lækker – jeg ville gerne style den sådan her, men jeg glæder mig også til at se hvordan Rikke vil style den (Ja, tillykke, cursoren kunne godt lide dig 😉 ).. Der er selvfølgelig ingen tvang mht trøjen. Feel free til at vælge hvad du vil. Jeg sender dig lige en mail, når jeg er færdig med min aftensmad.

Til resten af jer, så vil jeg bare sige mange mange tak fordi i ville være med! Det er så fedt, at der var så mange og jeg håber på at kunne gentage succes’en engang (:

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and blurry