So cold..

Luxus vs. budget

luxus vs. budget

klik på collagen for links

Tirsdag = luksus / budget. Og således også i dag. Det er ret simpelt, men alligevel fyldt med så mange forskelige materialer, t det bliver levende. Læder, strik, pels, metal-detaljerne på clutchen – og så lige toppet med fine, næsten nøgne, velplejede negle og læber. Tilsæt lækkert rode-hår og smut ud af døren. Årh, jeg kunne godt! Specielt de varme trøjer, nu hvor de lover sne(!) i weekenden. I mit hovede er det stadig oktober, så selvom jeg er all in på jule-hygge, så kommer det lidt bag på mig at det allerede er nu.. Nå.. Men hvad synes i om outfittet (well, i flertal.. der er jo to).. Er der er klar favorit eller hælder i til et miks? Og er Acne-jakken ikke noget af det fedeste længe?

Follow on Bloglovin

5 kommentarer

 • Synes begge outfit er rigtig fine, men ift. prisen ville jeg nok alligevel tendere til budget-udgaven. Men den Carven-nederdel er da virkelig lækker. Jakkerne er nok ikke lige mig for tiden, men Acne-udgaven minder en del om en grå udgave jeg havde for 12 år siden… gad vide om den stadig er hjemme hos mine forældre. 🙂 (nogle gange er det en fordel at være høj som ung pige… har en del ting jeg stadig kan passe fra dengang).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også helt forelsket i Acne jakken, den er for vild! Og det bliver kun værre af at der er så pisse koldt og det er endda kun begyndelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen præcis! Kæft et fesent gråvejr i dag /: .. Den jakke ville helt sikkert hjælpe på humøret 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • those black leather boots will replace the all stars perfectly for those cold days.. .i know my feet are telling me to put them allstars in the closet untill AFTER winter !!! ;)))

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Well, yeah, I’m still really dreaming of the Marant boots – until I have them, no boot will ever be good enough xD.. Haha. That aside, these would definitely be good to have now winter’s setting in..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So cold..