Greyscale / black 2.0

Luxus vs. budget

luxus / budget

klik på collagen for links

Jeg har været på kjolejagt.. Det er vildt svært med kjoler, synes jeg.. For jeg gider ikke gå rundt og føle mig unødvendigt pyntet. Det er bare slet ikke mig. Jeg endte med de to her – ‘the skaterdress’.. Synes den her slags kjole er lidt genial, da den enormt let kan dresses både op og ned (og jeg kunne godt bruge noget til bl.a. alle julefrokosterne, der starter lige om lidt). Til hverdag ville jeg  tage en trøje over den og bruge den med sneakers eller et par grove støvler – helt nede på jorden. Til fest skal der egentlig ikke mere til end et par fine sko og lidt smykker og så er man good to go. 2-i-1-kjole :D!

Og hallo, vil nogen ikke nok sende mig jakken og skoene fra det dyre sæt? De to ting er jo helt geniale både sammen og hver for sig! Jeg kunne i hvert fald godt hoppe i det med det samme med et par sorte jeans og en simpel, sort bluse eller trøje <3

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

 • Den billige kjole er super lækker, og så synes jeg faktisk at den billige frakke er utrolig billig, det kunne jeg godt finde på at købe når nu der kommer SU engang igen. Og så er den “dyre” taske på tilbud, så den lige nu faktisk skulle være billigere end den “billige”… hmm, men er nok egentlig mere til den fra budget-delen…

  Ser altid frem til tirsdag, for elsker disse indlæg, og er da også selv begyndt at eksperimentere lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, denne her gang er jeg også rigtig meget på mange af tingene fra billig-siden – specielt jakken. Kan bare ikke finde ud af om det bliver for træls, at den ikke kan lukkes? .. bumbum. Mht taskerne så ved jeg godt, at priserne ikke helt passer, men farverne gik bare meget bedre sammen på den her måde 😀 haha.

   Og tusinde tak :)! Jeg har også set den her slags indlæg poppe op rundt omkring og de er altså sjove hver gang, synes jeg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • for 385 Dkr. kan man da næsten bare købe den til at gå ned i Bruuns eller andre kortere ture 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det er lige før 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Supre lækre outfits. Jeg er faktisk mest vild med budget-looket. Og vildt at man kan få så mange lækre ting til 1300,- vildt nok! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er faktisk også det jeg hælder mest til den her gang.. Men men sko + jakke fra det dyre :)..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede ting – er især vild med taskerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greyscale / black 2.0