Luxus vs. budget

Elin Kling for Marciano

Elin Kling

Klik på collagen for links

Hende der Elin.. Hold op, hvor ville jeg gerne bytte garderobe med hende! Og så snuppe lidt af hendes collness i samme ombæring. Jeg fik ikke købt noget dengang hun lavede en (virkelig fed) kollektion for h&m og læderjakken spøger stadig lidt ind i mellem.. Og fanme om ikke kollektionen for Marciano er mindst lige så fed. Mindst! De her ting er kun en del af alt det, jeg virkelig godt gad hoppe i, når kollektionen bliver sat til salg.. Specielt den lille taske og oversize-strikken (der nemlig kommer i sort, men som ikke var til at finde på polyvore).  Desværre er priserne på det meste skruet ret højt op, så det bliver nok ved tanken. Og så overvejer jeg lidt om jeg skulle lære at strikke og selv bikse en trøje eller to sammen. Hvor svært kan det være (; ?

Har i kigget på kollektionen? (I kan se det hele her) Og har i nogle favoritter?

Follow on Bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxus vs. budget