Luxus vs. budget

Early christmas

wishlist
klik på collagen for links
Fordi man godt må ønske sig ting, man sikkert ikke får. Fordi ønsker lige præcis er det de er – ønsker. Og de der ting ønsker jeg mig. Det har jeg gjort i ret lang tid efterhånden, så jeg tror faktisk ikke, at der noget på collagen som i ikke har set før. Haha. Det siger mig to ting: 1) at det helt sikkert er ting jeg vil være glad for virkelig længe, should they be mine og 2) at jeg simpelthen er nødt til at tjene nogle flere penge.. Nu har jeg plapret om læderbukser i over to år (famne!) uden at få gjort noget ved det. Det er altså ikke godt nok. Jenny-støvlerne fra Marant bliver også hængende fast i min hjerne – det startede egentlig med ruskinds-udgaven (som jeg stadig elsker), men med den 100% sorte støvle i det lækreste læder slog jenny sig selv af førstepladsen og overtog med sit nye, mere praktiske jeg. Den perfekte støvle. Og ville den ikke være fin med et par slidte, sorte skinny-jeans, en hvid, løs tee, rick owens ultimative læderjakke og PS1’en over armen? Toppet op med et par (mat)sorte wayfarers? Og med diskret pynt i form af et klassisk herre-ur, pamela loves super cool armbånd og den fine karma-halskæde fra dogeared? I think so.. Og så kunne støvlerne komme på igen dagen efter med et par læderbukser og en løs, sort strik <3 .. Åh jo – scenariet er perfekt, men ville helt sikkert rippe min (so far fiktive) python-pung fra mulberry 😉 ..
Har i også en ultimativ ønskeseddel med ting som i godt ved er way out of your league? Eller er det bare mig, der er den den her slags selvtortur :D?

Follow on Bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxus vs. budget