Elin Kling for Marciano

Black and blurry

Zara jacket, topshop tee, billi bi sneakers

Sådan her så jeg ud i går, da jeg var i byen for at spotte ting til ønskelisten med min søde veninde. Jeg skal lige love for, at temperaturen er røget nedad igen! Hold op, hvor er jeg glad for, at jeg har så relativt mange vinterjakker at skifte mellem, så det ikke bliver alt for kedeligt – for der går nok lige lidt tid før læderjakken er nok igen.. Savner den allerede. Suk. Til gengæld er strømpebukserne fra Tiger stadig et kæmpe hit hos mig! Fatter ikke hvordan jeg er kommet igennem så mange vintre uden dem.. Nåja, og så har jeg købt noget i dag. Til mig selv. Det er alt for længe siden. Det er noget fra weekdays herre-afdeling og jeg har det lækreste outfit i hovedet med mit nye køb – glæder mig så meget til at vise jer det! Det bliver godt, det her..

Nu skal jeg bare lige have en dag med godt lys og samarbejdsvilligt kamera, så vi kan få nogle helt skarpe billeder på bloggen.. Det er ved at være lidt tid siden efterhånden.. Men mit kamera og i særdeleshed mit objektiv har det bedst med sollys (ligesom mig i virkeligheden – så jeg kan vel ikke helt tillade mig at brokke mig?), og så længe det er en mangelvare i danmark, ser det altså sådan her ud.. bumbum. Det har somehow også sin egen charme, ikke (; ?

Lige som det sidste, så husk at jeg trækker en vinder af min giveaway i dag – nærmere bestemt i aften. I kan altså lige nå at være med, hvis det er. Og husk så at kigge forbi i aften <3

Follow on Bloglovin

3 kommentarer

 • Cenia

  Den bluse du har på er godt nok pæn! 🙂
  Glæder mig til at se hvad d

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der røg vist en halv kommentar ;).. Men tak – den er også rigtig lækker! Og så gætter jeg på, at du ville hav skrevet .. “du har i posen”.. Eller noget lignende. Stay tuned 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er det bare en flot frakke 🙂 den er virkelig feminin og smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elin Kling for Marciano