.. Gaaah..

She comes in colors

Provider jacket, diesel t-shirt, zara pants + bag + boots

Eeej, så fandt jeg lige ud af, at al mn mandagssurhed i går gik ud over indlæg nummer 500.. Ikke så sejt. (Men et eller andet sted ret meget i tråd med dagen i går.. suk).. I dag starter vi derfor ud med farver og god rockstemning for at veje lidt op for mandagssløvsindet i går.. Baggrunden på billedet er ret atypisk, men det var det eneste sted (inden for overskuelig rækkevide) hvor der var sol og derfor det eneste sted hvor jeg kunne tage solbriller på uden at være en nar. Så derfor.

Luksus / budget indlægget har jeg ikke glemt, det kommer bare senere i dag, så stay tuned – det bliver vildt ;). Indtil da, så smut ud og nyd solen, nu hvor den endelig er her! I know I will. Nyd, at læderjakken lige tager en dag til og nyd at kunne gemme jer bag et par solbriller uden at virke røvhulsagtige. Det er så fedt! Og nu skal jeg virkelig virkelig selv gå før jeg kommer for sent til min forelæsning..

Follow on Bloglovin

4 kommentarer

 • Super lækkert og fint outfit. Ja vejret er helt fantastisk i dag. Jeg stoppede også lige op på cyklen i dag og gik et stykke for lidt at nyde det gode vejr.
  Og nu du er nede ved åen, så kunne det da også være hyggeligt at sidde dernede med en kop take-away-kaffe. Synes nu det er blevet et ret fint sted at sidde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg ikke havde haft forelæsning og hundrede ting, der skal læses – så havde jeg også sat mig derned, tror jeg. I stedet lavede jeg en kaffe to-go og gik gennem uniparken på min vej til forelæsningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot outfit! Og solbrillerne er bare lige prikken over i’et! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Gaaah..