She comes in colors

Luxus vs. budget

vs. Topshop

Klik på collagen for links

Jeg nåede det – det er stadig tirsdag og her er den her uges luksus/budget. Og i den her uge er der endda tema. Temaet hedder Topshop og det betyder at hele budget-siden er at finde hos Topshop. Og hvorfor så det? Jo, det er fordi Topshop her for tiden har gang i en kampagne, som de kalder ‘Student days’ – og det skal vi være glade for. Det betyder nemlig 20% rabat for studerende! (Husk lige studiekort + indskrivningsbevis).. Det gælder indtil den 11. November, så alle kan nå at få su, løn, lommepenge, sorte penge and what not før det slutter. Fedtfedtfedt. Jeg lurer en del på støvlerne, som jeg tænker kunne være rigtig gode til det her overgangsfis (og sikkert også fungere ok med sokker om en lille måneds tid)..  Jakkerne synes jeg er virkelig fede og ret forskellige, så jeg kunne ikke begrænse mig – de ville allesammen kunne gå til outfittet og de ville give det tre forskellige udtryk. Meget skægt egentlig.. Skal i i topshop?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

  • Ja, jeg har også set det, og jeg skal i Topshop i morgen efter jeg har været oppe på uni. 😀 Elsker at få SU, og så er jeg lidt mindre glad d. 1., hvor huslejen bliver trukket 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, ja der er lige de der gyldne timer hvor kontoen ser fantastisk ud.. og så kom huslejen og budgetkontoen.. mæh.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She comes in colors