Luxus vs. budget

knit/parka/boots

Vintage jacket + bag, boyfriends knit, zara jeans, s///bar boots, ray-ban sunnies

Jeg har fri i dag, så jeg er hoppet i min kærestes varme, bløde norgestrik og yndlings parkaen (som egentlig er alt for kold nu her, men alligevel fungerer med mega-varm strik under). Nåja, og så har jeg mine nittestøvler på – tror faktisk aldrig rigtig i har set dem? De er efterhånden nogle år gamle ellers.. Jeg bruger dem ikke specielt meget, men en sjælden gang i mellem passer de bare perfekt til mit outfit. Måske det hænger sammen med at jeg normalt har færre farver, mere sort og mere rock på end i dag. Don’t know..

Nå.. Jeg havde egentlig en del jeg skulle nå i dag, men apotek og støvsugning er allerede strøget fra listen og som i kan se har jeg også fået taget billeder til bloggen.. Så jeg mangler faktisk kun at købe ind og få læst (en del) før jeg skal mødes med min mor og min søster på Aros senere i dag. Vi skal ind og se munch-udstillingen og så skal jeg lige et smut op i regnbuen – det er lidt pinligt, men det er faktisk første gang jeg skal derop.. Nu har den også kun været der i 100 år jo. Nå, men det glæder jeg mig i hvert fald til. Overvejer lidt at tage kameraet med og så vende tilbage med lidt billeder deroppefra også, men nu ser vi.. Min aften kommer til at gå i selskab med min kæreste, min søster og Assasin’s creed, så jo – det er en god onsdag. Hvad laver i i dag? Noget vildt?

Ps og helt ude af kontekst, så er der 50% på (næsten) hele ezzence.dk i dag og kun i dag. Jeg er selv broke, men hvis i har penge og beautycravings, så er i dag en rigtig god dag. 

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • Der er så fantastisk oppe i regnbuen, specielt når vejret er godt. Jeg var deroppe for en lille uges tid siden, og tog nogle billeder deroppe fra, men det er faktisk bedre i virkeligheden… http://attachedtofashion.blogspot.dk/2012/10/somewhere-over-rainbow.html

  Men rigtig god tur. Og held og lykke med AC – min kæreste er helt vild med det, måske jeg også selv skulle prøve det en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var virkelig også positivt overrasket over det! Synes jeg har hørt rigtig mange været skuffede over oplevelsen, men de har sikkert bare været deroppe i fesent vejr.. Eller også er jeg let at imponere..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den strik er da alt for lækker! Måske du skulle stjæle den permanent? 😉
  Det lyder som en super hyggelig og produktiv dag! Jeg selv havde fri allerede klokken ti men har brugt det meste af dagen på læsesalen. Den står dog på hygge og afslapning så snart dagens besøg i fitness er overstået – Og jeg tæller ned 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er næsten flyttet ind i den herhjemme.. Så får min dyne også en lille pause.

   Uh, det er dejligt tidligt at have fri! Og så er man allerede oppe og i gang (hvilket tit er mit problem, når jeg bare har fri).. Puh, ja, fitness.. Kæft, jeg burde..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altså heller ikke været oppe i regnbuen endnu, så det skal du ikke skamme dig over. Glæder mig til at høre hvad du synes 🙂 Min onsdag har bestemt ikke budt på noget vildt – den har bare hvert helt hverdagsagtig som onsdage nu kan være det. Meen… Jeg har dog fået shoppet to ting fra Ezzence 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt at høre, at det ikke kun var mig der manglede den! Faktisk var jeg ret positivt overrasket over den – har hørt mange været skuffede, så mine forventninger var nok også sat lavt.. What do I know.. Det var pænt i hvert fald :).
   Årh, jeg gad godt min løn kom ind lidt tidligere (og var lidt højere 😀 ).. Glæder mig til at se hvad du har klikket hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxus vs. budget