Rings

Knit / lifesaver

Weekday man knit, provider jacket, h&m scarf

Så gik der lige næsten to dage uden blogging. Bum. Jeg har læst. Og det har været virkelig rart bare at trække stikket ud og læse en bog. I dag tog jeg mig dog sammen og fik snuppet et billede til jer, da jeg var på huejagt med min kæreste. Vi var heldigvis ikke afsted så længe, for så var mine ankler nok frosset af – nylonstrømper og ankelkorte allstars var lige optimistisk nok. Til gengæld var kæmpe-strik et rigtig godt valg! Den her er ikke sådan vildt fancy.. Nok egentlig mere lidt sommerhusagtig, men ind i mellem er det altså også bare helt rigtigt. “Jeg skal have anskaffet mig mere strik” – efterhånden et mantra i blogverdenen, men det er ikke done yet. Pt har jeg øjnene på en trøje fra Maison Martin Margiela for h&m, så jeg skal ned og stå i kø den 15. eller hvornår det nu er det kommer i butikkerne.. Og så krydser jeg fingre for at den er rar og ikke alt for dyr..

Nu vil jeg lukke computeren ned og finde alle mine guld-ting frem (ærhm, nåja, min lånte nederdel og et par øjenskygger) – jeg skal til guldfest i aften nemlig – det bliver vildt, så indlægget i morgen kommer nok også lidt op ad dagen ;). Er der nogle af jer, der skal noget sjovt i aften?

Follow on Bloglovin

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rings