Rings

Knit / lifesaver

Weekday man knit, provider jacket, h&m scarf

Så gik der lige næsten to dage uden blogging. Bum. Jeg har læst. Og det har været virkelig rart bare at trække stikket ud og læse en bog. I dag tog jeg mig dog sammen og fik snuppet et billede til jer, da jeg var på huejagt med min kæreste. Vi var heldigvis ikke afsted så længe, for så var mine ankler nok frosset af – nylonstrømper og ankelkorte allstars var lige optimistisk nok. Til gengæld var kæmpe-strik et rigtig godt valg! Den her er ikke sådan vildt fancy.. Nok egentlig mere lidt sommerhusagtig, men ind i mellem er det altså også bare helt rigtigt. “Jeg skal have anskaffet mig mere strik” – efterhånden et mantra i blogverdenen, men det er ikke done yet. Pt har jeg øjnene på en trøje fra Maison Martin Margiela for h&m, så jeg skal ned og stå i kø den 15. eller hvornår det nu er det kommer i butikkerne.. Og så krydser jeg fingre for at den er rar og ikke alt for dyr..

Nu vil jeg lukke computeren ned og finde alle mine guld-ting frem (ærhm, nåja, min lånte nederdel og et par øjenskygger) – jeg skal til guldfest i aften nemlig – det bliver vildt, så indlægget i morgen kommer nok også lidt op ad dagen ;). Er der nogle af jer, der skal noget sjovt i aften?

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • I dag står den bare på ren afslapning og måske noget læsning, da jeg ikke rigtig har fået læst de sidste 2 dage …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal bare hygge herhjemme med familien. Du må have en dejlig aften. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Set i retroperspektiv havde det nok også været bedre for mig :b .. Men ok, det var en god aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den strik ser rar ud 🙂
  Jeg har bruget det meste af dagen inkl. aftenen på læsning, så jeg er sikker på, at din aften er sjovere end min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er så god!
   Puh, ja det lyder også en del mere fornuftigt.. Men igen – det var en rigtig god aften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rings