Knit / lifesaver

.. Gaaah..

high street wanties

klik på collagen for links

“Hvorfor er det altid mandag om mandagen?” – jeg takker Benny Andersen for den mest præcise beskrivelse af mandage. Alle mandage. For de er bare altid enormt.. ja.. mandagsagtige. Og når det så regner og er koldt og man er ved at komme for sent, fordi man sidder og skriver blogindlæg i stedet for at pakke sin computer ned og man egentlig bare gerne ville have en fridag til fordi hele søndag gik med tømmermænd i stedet for alle mulige sjove ting.. Suk.. Ja, når det er sådan en mandag, så har man lyst til at forsvinde i en bunke af dyner og puder og ikke komme frem før det er tirsdag. Tirsdag er altid lidt lettere.. Eller hvis jeg nu bare kunne iføre mig den der rare Mango-strik og smide den jakke der hen over og så gå ud i verden med nitter på fødderne.. Så kunne jeg godt lidt alligevel, tror jeg. Men sådan er det ikke og det er bare rigtig mandagsagtigt.. Suk.. Vi ses på den anden side af morgentræthed og mandagsirritation. Send lige noget god karma i min retning – jeg har brug for det i dag kan jeg mærke ;)..

Follow on Bloglovin

6 kommentarer

 • Og hvorfor er det så der ikke liiige er en Mango i Aarhus. Den trøje er simpelt hen så lækker, lige noget for mig. Jeg var også lidt mandagstræt her til morgen og da jeg så det regnede besluttede jeg mig for at læse hjemmefra i dag. Så nu er der lavet god kaffe og jeg sidder og læser (okay lige nu læser jeg din blog).
  Jeg håber du kommer over mandagsirritationen snart, fortsat god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg veeed det heller ikke – der er ellers rigeligt med tomme butikker hvor både Mango, Zara, Bikbok and whatnot kunne flytte ind..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, kender det godt! Arbejder selv hjemmefra i dag kan man vel sige 😉 God karma til dig, og rigtig lækre ting! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og nu her – tirsdag eftermiddag, hvor jeg endelig fik svaret på kommentaren – nyder jeg bare tanken om en fridag i morgen :D! Tak for en sød kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den frakke – Har været forelsket i den lige siden jeg bloggede om den! Og lækkert outfit i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit / lifesaver