#1 favorite corner - now in english

Weekend feel

Provider jacket, topshop sweat, 5 units jeans, vintage bag

Åh, jeg havde den hyggeligste dag i går! Sov sådan lidt halvlænge, fordi jeg var i byen fredag, men jeg kom da op og i bad og så mødtes jeg med min mor på Løve’s bog- og vincafé – og det sted kan altså anbefales. Det er helt vildt hyggeligt og man føler sig bare virkelig velkommen. Tag derned! Nå. På vej derfra snuppede vi nogle billeder (af lørdags-duksehår og make-up frit ansigt) og så tog vi hjem til resten af familien i Risskov, hvor kaffedrikkeriet fortsatte. Jeg smuttede hjem ret tidligt på aftenen og installerede mig selv med cola, chips og gossip girl. Xoxo <3

// I had the best day yesterday! Met up with my mum at the coziest café ever and sat there for almost two hours, just talking and drinking coffee. On our way home to the rest of the family, we shot these photos of my saturdayhair and no-make-up face. Nice, huh? At my mum and dads the coffee-drinking continued until I went home and installed myself with cola, chips and gossip girl. Xoxo <3

Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#1 favorite corner - now in english